Opäť skvelá skúsenosť pre našich hokejistov a hokejistky!

V Nedeľu 13.11.2016 odohrali naši najmenší hokejisti z prípravky na ľade u súpera ďalší prípravný zápas s tímom HK LEVICE. Hralo sa v obidvoch tretinách 3x15min a zápas si zahralo 21 hráčov + 2 brankári.

„Deti počas celého zápasu hrali s obrovským záujmom. Prejavovali veľkú radosť z hry. Bolo radosť sledovať, ako sa naše deti popasovali s kvalitným súperom a snažili sa. Aj _igp6027keď vieme že výsledky v kategóriách prípravky nie sú dôležité, musíme uznať silu súpera a poblahoželať mu k predvedenej hre. Teší ma, že naši najmenší hokejisti hrali celý zápas z veľkou snahou a chuťou. Každý jeden zápas a turnaj je pre deti veľká skúsenosť a krôčik v pred, Na záver by som chcel poďakovať všetkým rodičom,trénerom a ich asistentom,a členom klubu HCZM, ktorí sa podieľajú na hokejovom raste našich najmenších hokejistov. Som presvedčený, že tieto deti nám budú prinášať veľa radosti, pokiaľ budú pokračovať vo svojich tréningoch tak ako doteraz“ (tréner HPP HCZM T.Segíň)

Nominovaní hráči na zápas boli :
TEAM A – Motosicky (brankar), Mihalik, Ďurcek, Sahaj, Minarova, Zoček, Lintner, Juriková, Pavliková, M.Kovač

TEAM B – Minar (brankar), T.Panikova, K.Havetta, P.Zima, D.Malenky, S.Šimonová, S.Ferenc, A.Krčmar, M.Mašir, P.Valkovič, D.Tonkovič, D.Malý, J.Krčmárik.

Celkový výsledok bol 23 : 3.
Team A prehral svoj zápas 15 : 2 a Team B  8 : 1

Foto – p.SAHAJ

fotky zápas

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.