Turnaj prípravky dopadol skvele!

V sobotné ráno 26.11 naša prípravka absolvovala kvalitne obsadený turnaj na domácom lade v Zlatých Moravciach. Zúčastnili sa ho teami HK Levice, Blesky Detva, HK Lokomotíva cup_diplomNové Zámky a domáci team HC Zlaté Moravce. Zúčastnené teamu ukázali veľkú chuť víťaziť a odohrali kvalitné zápasy, mladý hokejisti a hokejistky si viedli skvele. Očakávanie od turnaja sa naplnilo, zúčastnilo sa ho veľký počet detí  (105) z toho bolo 15dievčat.

Už úvodný zápas medzi HC Zlaté Moravce a HK Levice naznačil úroveň turnaja. Deťom sa hralo skvele, predviedli bojovný hokej. Milo prekvapila aj divácka návšteva v hľadisku, keď hráčov prišli povzbudiť nie len rodičia a ich príbuzný ale aj náhodný fanúšikovia.imgp8394

Hrací systém turnaja bol 2×15 minút, formátom každý s každým. Jednotlivé teami boli zložené zo skupiny A ( ročníky 2008,2009) a skupiny B ( začiatočníci). Skoré sa nepočítalo. Každý jeden hráč, ktorý sa zúčastnil turnaja bol víťaz, ktorý si odniesol medailu a diplom.

Turnaja za team HC Zlaté Moravce sa zúčastnili :15218763_1307699125917500_306623694_n

Tamarka Kabátová, Maxim Novosad, Denis Malenky, Jakub Krčmárik, Alexej Zoček, Jakub Minár, Danielka Koláriková, Dávid Ďatko, Matúš Kováč, Dominik Lintner, Sofia Lintnerová, Darius Tonkovič, Bystrík Tonkovič, Terezka Pániková, Kristian Haveta, Dávid Malý, Boris Malý, Marek Mašír, Petra Minárová, Maroš Motošický, Adam Krčmár, Lukáš Ďurček, Jakub Mihálik, Sofia Šimonová, Samuel Ferenc, Alica Juríková, Lukáš Fedák,Chris Lajčín, Ela Pavlíková, Roderik Urban.

Tréneri : Tomáš Segíň,Branislav Bartek, Patrik Bačkor, František Zoček

Trofeje a medaily boli zakúpené za pomoci mesta Zlaté Moravce poskytnutou dotáciou
z rozpočtu mesta vo výške 300,- Eur. Ďakujeme.

Fotky z turnaju (Fotograf p.SAHAJ)

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.