Dve percetá pre hokejové deti

Opäť sa blíži čas podávania daňových priznaní a s tým možnosť poskytnutia 2 % z týchto daní pre registrované organizácie.

Jednou z nich je aj občianske združenie Hokejový klub HC Zlaté Moravce, ktoré vychováva mladých adeptov ľadového hokeja v meste Zlaté Moravce a blízkom okolí.  Príjmy organizácie sú veľmi obmedzené a preto Vás chceme poprosiť o podporu aj touto formou, ktorá Vás nič nestojí iba trochu času na vyplnenie tlačív.

Prosíme Vás v mene našich detí, ktoré vychovávame k láske k hokeju, ich trénerov i rodičov, o využite tejto možnosti v roku 2012!

Postup poukázania 2 % z dane z príjmu za rok 2011 :

Vo Vašom daňovom priznaní v sekcii „VYHLÁSENIE o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov“ (pre PO a FO), resp. na formulári „VYHLÁSENIE o poukázaní sumy do výšky 2% zaplatenej dane“ a „POTVRDENÍ o zaplatení dane z príjmov zo závislej činnosti“ (pre zamestnancov) vyplníte príslušné údaje čím poukážete príslušnú čiastku v prospech doleuvedeného občianskeho združenia. Termíny k podaniu daňového priznania, resp. zaslania vyhlásenia príslušnému správcovi dane (daňový úrad), sú nasledovné:

– k 31.3. 2012 právnické osoby a fyzické osoby podávajúce sami daňové priznanie,

– k 30.4.2012 zamestnanci, ktorým robí ročné zúčtovanie dane zamestnávateľ.

Formulár Vyhlásenia o poukázaní 2% zo zaplatenej dane si môžte stiahnuť tu:

Vyhlásenie… (vo formáte *.rtf, možno vyplniť v programe Microsoft Word)

Vyhlásenie… (vo formáte*.pdf, vytlačiť, vyplniť ručne)

Viac informácií o možnostiach a spôsobe poukázania 2% zo zaplatenej dane nájdete aj na špecializovanej internetovej stránke www.rozhodni.sk.

Do kolónky „Údaje o príjimateľovi …“ vo „Vyhlásení o poukázaní…“ uveďte nasledovné informácie:

Názov: Hokejový klub HC Zlaté Moravce

Sídlo: Továrenská 1, Zlaté Moravce 953 01

Právna forma: Občianske združenie

IČO: 34 00 9671

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.