MHL – poďakovanie

Zdravím všetkých priaznivcov moraveckého hokeja a MHL. Včera sme po 21 zápasoch ukončili tohtoročnú sezónu mestskej hokejovej ligy tu v Zlatých Moravciach. Včera bol zároveň pre mňa pomerne vyčerpávajúci deň, keďže sme organizovali doobeda aj turnaj starších žiakov a vlastne už druhý turnaj v poslednom týždni, keďže turnaj prípraviek bol víkend pred tým. Uvedomil som si, že som sa možno nedostatočne poďakoval ľuďom, ktorí pomohli pri organizácii celej súťaže.

Chcem sa poďakovať rozhodcom Jankovi Švecovi, Miškovi Šalingovi, Milanovi Mášikovi a Miške Kúdeľovej, ktorí to mnoho krát nemali ľahké, ale som presvedčený o tom, že sa snažili rozhodovať objektívne a nezaujato. Ďalej Jankovi Švecovi a Monike Švecovej z časomiery, na ktorých sa vždy dalo spoľahnúť a ktorí si to tam s nami odmrzli. Zdravoťáčkam Márii Luknišovej a p. Monike Švecovej, že nám už druhý rok spoľahlivo zabezpečujú zdravotnú službu na zápasoch. Ľadárom za korektný prístup a priateľské jednanie a snahu o dohodu, v čom bola túto sezónu citeľná zmena. Vedúcim družstiev za to, že  sa podujali na zostavenie týmov, so všetkými veľmi dobre vychádzame a sú to všetko chlapi, ktorých hokej naozaj od srdca baví. Ľuďom, ktorí nám pomáhali maľovať ľadovú plochu, ktorým sa ospravedlňujem, že ich nebudem menovať, ale bojím sa aby som na niekoho nezabudol.  Členom výboru, ktorí pomohli pri organizácii súťaže. A veľké ďakujem mestu Zlaté Moravce a Technickým službám za to, že sa tento rok spustila hokejová sezóna v meste, tí ktorí okolo toho chodili vedia, že to nebolo vôbec jednoduché.

Už len na záver chcem pre „priaznivcov hokeja“ z komentárov v tabuľke výsledkov odkázať, že ich komentáre sledujem, nebudem sa k nim však vyjadrovať. Nanešťastie sú vo väčšine prípadov založené na polopravdách až klamstvách a v mnohých prípadoch mi pripomínajú rozprávky. Tým vás nechcem odraďovať od písania dúfajúc, že tam nájdem aj niečo progresívne.

Ing. Marian Pánik
prezident klubu HC Zlaté Moravce

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.