Exhibičný zápas ALL STARS : GOLD GUNS

V predvianočnú sobotu 22.12. sa na zimnom štadióne v Zlatých Moravciach uskutočnil exhibičný zápas, v ktorom nastúpilo mužstvo ALL STARS proti mužstvu GOLD GUNS.
Za ALL STARS nastúpili známe mená slovenského hokeja ako napr. Jozef Stümpel, Marek Slovák, Boris Valábik, Marcel Ozimák, Erik Čaládi…
Za GOLD GUNS nastúpili väčšinou bývalí odchovanci klubu HC Zlaté Moravce. Arbitri stretnutia Ján Čaprnka a František Valkovič. Zápas prebiehal vcelku svižnom tempe, kde sa striedali pekné akcie na obidvoch stranách.
V prvej prestávke ukázala svoje krasokorčuliarske umenie Lucka Šurmanová z Nitrianskej krasokorčuliarskej školy a v druhej prestávke ukázali hokejové zručnosti
naši najmenší odchovanci. Zápas napokon skončil tesným víťazstvom ALL STARS. Veľké Ďakujeme patrí hráčom a rozhodcom, ktorí si aj napriek nabitému programu našli čas, aby prišli ukázať svoje hokejové umenie k nám na štadión do Zlatých Moraviec.

Pár fotiek je možné nájsť na tu.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.